Handelsbetingelser for frank-i-roedding.dk

For at foretage et køb på frank-i-roedding.dk skal du fuldføre følgende skridt:

1. Find den eller de varer, du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen

2. Indtast dine personlige oplysninger

3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde

4. Godkend vores handelsbetingelser

5. Tjek, at alle oplysninger er korrekte og godkend købet.

Alle priser er inkl. 25% moms og afgifter og i danske kroner (DKK).Priserne er dagspriser og kan blive reguleret.
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende købspris.Vi tager forbehold for udsolgte varer, leverandørsvigt og tastefejl.

Generelle oplysninger

Firma: Frank i Rødding
CVR-nr.: 42725625
Adresse: Bredgade 2, 6630 Rødding
E-mail: kontakt@frank-i-roedding.dk
Telefonnummer: 0045-74 84 19 48

Betaling

På frank-i-roedding.dk kan der betales med Dankort, Visa, MasterCard, mobilepay og ViaBill. Vi tillægger ikke gebyr på betalingskort. Vi hæver beløbet på betalingskortet, når varen sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Leveringsmuligheder og priser

Vi tilbyder følgende leveringsformer for levering i Danmark:
GLS Pakkeshop –  er fragtprisen 50 kr.

Leveringstid er mellem 2-5 hverdage. Vi forsøger som udgangspunkt altid at sende varerne inden 1-2 dage. Bestillinger med flere produkter sendes som udgangspunkt samlet.

Fortrydelsesret

Du har op til 14 dages fortrydelsesret, når du handler på frank-i-rødding.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

RETURNERING / Print din returlabel

Skulle du mod forventning ville returnere din pakke kan du via dette link bestille en retur label:

https://return.shipmondo.com/frank-i-roedding

En returlabel koster 55,00 kr

Husk at notere dit ordrenummer under reference på siden, dit ordre nummer står i den faktura du har fået efter købet. 

Det er endvidere muligt, at returnere din pakke i vores butik Frank i rødding på adressen Bredgade 2, 6630 Rødding

Regler ved returnering

VIGTIGT – Det er vigtigt at du skriver referance nummer på returlabel.

Varen må ikke være brugt eller beskadiget. Du må afprøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Alle mærker og pristags på tøjet skal være intakte.

Returpakken sendes til:

Butikken Frank i rødding som fremgår af den downloade returlabel

Varens stand, når du returnerer den:

Du hæfter kun for forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan altså afprøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en af vores fysiske butikker.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vurderingen af den handelsmæssige værdi foretages altid af butikken Frank i Rødding.

For at modtage hele købsbeløbet retur kan du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du kan afprøve varen, men ikke tage den i egentligt brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde, hvor du hæfter for værdiforringelse, fratrækkes denne købsbeløbet inden tilbagebetaling.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi hele ordrebeløbet, undtaget leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har bedt om anden tilbagebetalingsmetode.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur og vurderet den, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til Frank i Rødding via linket:

Reklamationsret

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på frank-i-roedding.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, slitage eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ønsker du at sende din reklamation til Frank i Rødding skal du tage kontakt til kundeservice på frank-s-h@mail.tele.dk først. Reklamationer kan enten sendes til butikken Frank i rødding eller indleveres personligt i butikken.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på 0045 74 84 19 48 (mandag-fredag 9-15) eller kontakt@frank-i-roedding.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=DA

Forbehold og ansvarsfraskrivelse:

Frank i Rødding tager til enhver tid forbehold for force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser, som for forbrugere, dog med følgende korrektioner:

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber ny reklamationsperiode.
Frank i Rødding beholder ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er betalt.
Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet, påhviler kunden.
Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 2% pr. påbegyndt måned.