Om Frank i Rødding

Udvikling og vækst er nøgleord for at overleve i dansk detailhandel.

Frank startede i lejede lokaler hos Palmelund i efteråret 1986. Hurtigt blev der behov for mere plads. I efteråret 1988 flyttede butikken til sin nuværende adresse på Bredgade. Samtidig blev dametøj en del af butikkens varesortiment.

I 1994 blev der igen mulighed for at udvide, og nabolokalet blev inddraget med en speciel børneafdeling med tøj til børn i alle aldre. I foråret 2001 købtes naboen Din Grønne Skobutik, hvilket medførte en større ombygning, hvor børnetøj og sko ”byttede plads” i ejendommen.

I foråret 2004 købte vi nabohuset, Rødding Biograf, af Rødding Kommune. Efter endnu en større ombygning blev de 2 bygninger forbundet, derved ramte butikken 850 m2 butiksareal. 2007 stoppede salget af børnetøj og lokalet blev lavet om til en smart ung afdeling.

Seneste ”skud på stammen” har været at inddrage de tidligere pizzalokaler til skobutikken, som dermed blev udvidet til det dobbelte. Skoafdelingen og facaden blev total renoveret og fremstår i dag synlig og elegant, ligesom alt inventar og belysning i resten af butikken blev udskiftet, således hele forretningen fremstår topmoderne – lys og venlig med god plads til inspiration.

Vores målsætning er klar:

Vi vil være kundernes foretrukne indkøbssted, når det gælder køb af tøj og sko.

Tre butikker under ét tag (dametøj, herretøj, sko) med et flot stort udvalg i alle afdelinger, giver en række fordele, som udnyttes til gavn for vores kunder.

Informationer og kontaktoplysninger

Indehaver – Charlotte Schmidt-Hansen
Forretning74 84 19 48
Mailkontakt@frank-i-roedding.dk
CVR – 42725625 
Konto nr. – 7687 0000484938
Adresse – Bredgade 2, 6630 Rødding