IQ Sox 7-pack

kr. 300,00

Den originale IQ sox bambusstrømpe – æske med 7 par.

Bambus strømperne fra IQ sox er nummereret, så du altid nemt kan parre dem efter vask. Bambusstrømperne er lavet med et indhold på 79% bambus fibre og er håndketlet ved tæerne, så du ikke mærker en irriterende søm. Ydermere er elastikken i skaftet udviklet, så den ikke virker strammende på benet.

Bambusstrømperne er OEKO-TEX certificerede, hvilket betyder at de er fri for skadelige stoffer og er allergivenlige. Bambusfibrenes egenskaber medfører, at strømpen virker antibakteriel og bambusmaterialet absorberer fugt langt bedre end f.eks. bomuld.

Hvorfor vælge IQ sox bambusstrømper?
Bambus er et perfekt materiale tæt på kroppen. Den gennemsnitlige person perspirerer, hvad der svarer til et snapseglas sved via fødderne dagligt. Bambusfibre er derfor helt ideelle til at producere strømper i. Vælg IQ sox bambus strømper fordi:

Du er træt af våde fødder – Bambusstrømperne er op til flere gange mere svedabsorberende end bomuld
Du irriteres af sure tæer – Bambus virker naturligt antibakterielt og modvirker derfor sure tæer, fordi de bakterier, der udvikler dårlig lugt dræbes.
Du ønsker bare bedre strømper – IQ sox Bambusstrømper er ekstremt komfortable, fordi de er sømløse (håndketlet) ved tæerne.
Du ønsker at give den perfekte gave, som faktisk kan bruges – Gaveæsken er en oplagt gaveide til en du holder af.
Du vil være god mod dig selv – Bambusstrømperne er ekstremt bløde og bliver ikke stive og deforme efter vask.
Du er træt af at bruge tid på “parre” de rigtige strømper efter vask – Strømperne er nummeret fra 1 til 7 så de er nemme at parre efter vask.
Du ønsker tryghed omkring materialerne – Strømperne er OEKO-TEX certificerede, hvilket betyder at de er testet fri for skadelige stoffer.
Du vil være god ved miljøet – Bambus er hurtig voksende, og der bruges ikke pesticider og kunstgødning ved dyrkning. Derudover er de yderst bæredygtige i brugsfasen fordi man kan bruge dem i flere dage inden, det er nødvendigt at vaske dem.
Praktisk info om vores IQ sox bambusstrømper
Vi anbefaler at strømperne vaskes ved 40 grader.

Undgå brugen af tørretumbler.

Bambus strømperne er nummereret fra 1 til 7, så de er nemme at parre efter vask. Derudover har tallene også en specifik farve, der angiver strømpens størrelse. Bruger I flere forskellige størrelser i husstanden, kan det være en stor hjælp:

– Str. 37-40 bordeuex-røde tal
– Str. 41-44 mørkegrønne tal
– Str. 45-48 sennepsgule tal

Bemærk at strømpens høje kvalitet ikke nødvendigvis er lig med lang holdbarhed. Hvis dit hovedfokus er på holdbarhed, vil bomuldsstrømper være et bedre valg.

Info om materiale
Indhold: 79% Bambusfibre (Premium), 19% Polyamide og 2% Elasthane

Varenummer (SKU): IQ SOX 41-44 Kategorier: , ,